>House In Kohgo / Yutaka Yoshida

>

هیچی! همین جوری برای دیدن …..


© Tomihiro Sakashita

Architects: Yutaka Yoshida
Location: Hiroshima, Japan
Project area: 119 sqm
Project year: 2010
Photographs: Tomihiro Sakashita


© Tomihiro Sakashita

This house is built in the residential area lined with the buildings which are a low-rise building to circumference adjacent to the park which is full of green.
2 stories did study, but chose 3 stories to own the garden in the south side among a rich connection of the outside space.
Mainly on the the second floor living that I joined together in direct stairs becoming two levels of colonnades from the entrance, a spiral staircase goes through a top and bottom floor.


© Tomihiro Sakashita


© Tomihiro Sakashita

The terrace which I pushed out and a screen by the aluminum sash wrap a place in the courtyard space of the form that is new in the vacant land that it was possible for on the site full the site that spread so that inside space protrudes. I regard it as the wooden housing which hung the third floor floor with a steel frame to reduce building weight for 3 stories on the soft ground along the river. The wooden floor inserted in a skeleton of the concrete of two levels of colonnades just shows the common joint which is constitution materials as makeup and forms a corridor in the shape of a drainboard.

Advertisements
This entry was posted in معماری. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s